آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

آخرین وضعیت کمبودهای دارویی در کشور

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران آخرین وضعیت کمبودهای دارویی کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سید علی فاطمی نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه طی یک سال گذشته وضعیت کمبود دارو در کشور عادی نبوده است اظهار داشت: از اوایل پاییز امسال تا مهر و آبان شاهد اوج‌گیری کمبودهای دارو و سرم بودیم. از اواخر آبان وضعیت کمبودهای دارویی رو به بهبود بوده است اما همچنان با کمبود برخی اقلام دارویی مواجهیم.

 

فاطمی ادامه داد: وضعیت کمبود سوسپانسیون‌ها تا حدودی مرتفع شده است اما همچنان داروها به صورت سهمیه‌ای توزیع می‌شوند. با وجود افزایش تولید داروهای داخلی نیازی به واردات نیست و کارخانجات تولیدی ایرانی می‌توانند طی ماه‌های آتی نیازهای دارویی هموطنان را تامین کنند.

 

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه داروهای وارداتی در برخی اقلام باعث افزایش پرداخت از جیب بیماران می‌شود توضیح داد: از سوی دیگر مشاهده کردیم که یک نمونه از داروهای وارداتی به دلیل با کیفیت نبودن جمع آوری شد.

 

وی همچنین افزود: حجم داروهای وارداتی نصف داروهای تولید داخل بود و بیمار باید سه شیشه شربت هندی می‌خرید، قیمت این داروها سه برابر داروهای داخلی برای بیماران آب خورد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار